Földrengés Orosházán

Címkék: hírek

2010.07.03. 11:06

Az Oros Café-ról idézek:

Mindenki döntse el magában hisz-e a jósnőnek vagy sem. Mindenesetre a focirajongóknak is van egy csemegém. Szegedi Erika a világbajnokság végeredményét is megjósolta. Ennek alapján a brazilok lesznek a harmadikok, második helyen a németek végeznek, míg az elsők az eddig kevésbé jól szereplő spanyolok lesznek.

Hát ez nagyban csökkenti a "szavahihetőségét" a jósnőnek, ugyanis a brazilok nem kerültek be a legjobb 4-be, tehát nehezen lesznek harmadikak.

Amúgy az mekkoramár, hha googl-ben rákeresünk, hogy földrengés orosházál, akkor kidobja az oros cafét 2 lapon, és utána én következek? :D Csak mert a múltkor egy gyakorikérdések postban beírtam hogy remélem nem... :D És csak utánam jön a gyakorikérdérak.hu :D Milyen kiemelt oldal vagyok :D

Ennek meg kéne felelni és sűrűbben irogatni a bejegyzéseket ^_^'

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr842126696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása