Jogi és más tudnivalók

Címkék: saját

2009.07.04. 13:57

Az oldal tartalma Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország licenc (továbbiakban “licenc” teljes szöveg: link) alatt elérhető, azaz röviden összefoglalva a blog nevének megjelölésével, szigorúan non-profit keretek között ugyanilyen vagy ezzel egyenértékű licencelési feltételek mellett szabadon terjeszthető.

A szerkesztő ugyan általában nem gyakorolja, de fenntartja a jogot bármely hozzászólás indoklás és jelzés nélküli törléséhez vagy módosításához, különösképpen, de nem kizárólag akkor ha az a jó ízléssel nem összeegyeztethető hangnemét vagy tartalmát tekintve.

Minden a licencben vagy ezen az oldalon nem szabályozott kérdésben a mindenkori magyar jogszabályok az irányadóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr971226313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juci.86 2009.07.24. 11:25:16

Ezt amúgy miért csináltad?

saakos 2009.07.24. 16:01:41

Hogy ne idézgessen tőlem senki (szabályosan) akárhol... nem mintha ilyen gondolatai támadnának valakinek, meg nincs akkora látogatottságom, de ebben is hasonlítok a "Nagyokra". Ha ez nincs, elvileg bárki felhasználhat bármit amit írtam a forrás megjelölése nélkül, mintha a sajátja lenne. Elméletileg így nem.
süti beállítások módosítása