Télapó, télapó...

Címkék: saját élmény

2009.12.05. 23:17

Meg kell szegnem az ígéretem, miszerint hogy ma már nem kepcsolom be a gépet, ugyanis úgy éreztem, meg kell osztanom a nem budapesti, illetve budapesti, de ma nem 7es buszozó olvasóimmal, hogy hazafelé a Piros 7-es (7E) buszt egy Mikulásnak öltözött sofőr vezette, aki általános derültséget keltett a megállókban. Mindenesetre nagyon hangulatos volt, egy két fapofát kivéve mindenki mosolygott a jelenségen, rengetegen integettek neki, feldobta a közhangulatot. Ráadásul a kisgyerekek akik felszálltak, szaloncukrot kaptak tőle (persze csak ha az első ajtón szálltak fel...)

Miután kimosolyogtam magam, egyből az jutott eszembe, hogy remélem, az ellenőrök is mikulásruhában (netán krampusznak öltözve) jellennek meg, és a jegy illetve bérlet nélkül utazókat ezesetben virgáccsal jutalmazzák büntetés helyett. Sajnos a teóriámat nem sikerült igazolni, ugyanis nem futottam össze ellenőrrel.. :)

A mai nap meg... áh... jó volt a film :P

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr61576961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kizumaci 2009.12.06. 21:57:35

Mmm, valóban nagyon jó volt a film. Meg úgy még sokminden. :P
süti beállítások módosítása