Felelősség

2009.08.08. 08:55

Már megint nem úgy megy minden, mint kellene. Mert nem tanulok a hibáimból. Mi a francért nem vagyok képes felfogni, hogy mi is az a felelősség. Mert ahogy az ember nő, ez a bizonyos dolog egyre nagyobb súllyal nehezedik a vállára, és egyre több olyan témával találkozik, amikor bizony nem lehet kibújni a felelősségvállalás alól. Ha van egy munka, azt meg kell csinálni, ha van egy határidő, azt be kell tartani.

Hogy mások keresztbe tettek neked? Hogy ahhoz, hogy teljesítsd a melót egyetlen e-mail hiányzik, amit nem kaptál meg és ami már egy hete kész van? Nem számít. Megkaptam papíron. Csupán 6 oldal. Gépeljem be újra, vessem össze az összes kis eltérést. Persze.

Igen, ez egy munka, igen, el kell végezni, határidőre, jól. Egyszerűen az ember ezt nem mindig tudja megtenni, még akkor sem, ha minden erejével és lelkiismeretével azon van, hogy megtegye. Hibák történnek. És emiatt fejek hullhatnak a porba...

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr601296087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása