Pár game

Címkék: internet élmény

2009.09.20. 14:11

Már jó régen frissült a blog... az az igazság, hogy szánom-bánom, meg szégyellem is, de egyszerűen nem volt időm a bloggal, és veletek foglalkozni, kedves olvasók. Nade talán majd most beindul a nagyüzem, és elkezdem gyártani a postokat (vagy nem). Először is két játék linkjét dobnám be a közösbe, amelyek az őrületbe kergettek az elmúlt napokban, de sztem jók :)

Mountain Sphering Mayhem

Nem nehéz (az elején, muhaha), összesen 3 pálya, a lényeg, hogy le kell szaladni a hegyről (egy vékony kanyargós sávon), amiről nem szabad leesni, néha ugrani kell szakadékokon át, és ha lehet szedd fel a 4 bónusz ruhát több pont reményében.Kerüld a köveket, fákat, és báránykákat. A lefelé gombbal futsz, kanyarogni értelemszerűen balra és jobbra! Jó szórakozást, sok szerencsét!


 

Canabalt

Az előzőhöz nagyon hasonló (csak ahogy Attila mondaná, Feelingesebb) játék, a lényeg, hogy fuss minél messzebbre. C-vel, X-szel vagy 'Space'-szel ugrasz, a progi fut magától. Ügyelj rá hogy az akadályokat (székek, dobozok) ugord át, mert lelassít ha átesel rajtuk, és nem biztos hogy lesz lendületed átvetődni a következő háztetőre! Ha pedig egy irodaház ablakán kell beugrani, próbáld meg kiszámítani a pályaívedet, hogy nehogy az ablak fölött vagy alatt kenődj a falra. Ja, és a becsapódó rakétákba sem célszerű belefutni :) A zenéje nagyon bejön (nekem, másnak lehet nem fog), teljesen beszippantott a játék. A rekordom 2661 méter, lehet döntögetni, hajrá :)

Update1: hehe, játszottam egyet, 2678 :)
Update2: már 2718..
Update3: Karimára várva 2893 :)
Update4: Hopp, lefekvés előtt egy utolsót... 4123 jujj! Volt pár meleg pillanat

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr431394583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása