The Glitch Mob - Beyond Monday

Címkék: saját

2013.02.11. 09:30

Miért is csípem a Glitch Mobot? (A kérdés lehet, hogy végig megválaszolatlan marad a bejegyzésben, ezért előre is elnézést kérek.) Aki azt mondja hogy az elektronikus zene nem zene, mert nem kell benne gitározni, az hülye. A zene megírásában nem az számít, hogy milyen hangszeren fogod előadni, maga az alkotás művészet. A remix az más téma, de ott is lehet maradandót alkotni. Lehet szeretni meg nem szeretni, de leszólni botorság.


Node vissza a témához. Például, a srácok sok saját szám mellett csinálnak remixeket is. Az alábbiakban az egyik kedvencemet mutatnám be. Fogták az alábbi két számot:


Elkészítették a remixeiket:

Majd a saját alkotásaikat összemixelték:

És bumm, így született meg a Chocapic. Úgy értem, a végleges mix mindkét szám jellegzetességeit megtartva, egy pörgős, egyetlen pillanatában sem unalmas, önmagát nem ismétlő egésszé állt össze, ami a stílus kedvelőinek nem okozhat csalódást. És hogy kik lennének ők? Ki tudja, de az biztos, hogy sokan vannak. Vagy vagyunk. Mindegy. Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy zenei ízlésről felesleges vitatkozni.

(Igen, hosszú hallgatás után jelentem meg ismét, ki tudja, mi lesz a folytatás...)

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr345073655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása