2011 első... második bejegyzése

Címkék: saját

2011.01.08. 23:20

Túl nagy "pofátlanságnak" érzem, ha csak egy görgetős képet kaptok tőlem idei első bejegyzésnek, szóval most még pötyögök picit, így 8 nappal az évkezdél után. Természetesen vizsgaidőszak van (nem értem miért, pedig én "Földtudomány szak"-ra jelentkeztem), és még ez is lesz várhatóan jópár hétig, hosszabb-rövidebb megszakításokkal. Ennélfogva nem hiszem hogy most megindulna a nagy bejegyzéseső, de igyekszem. De csodát ne várjatok.

Egyébként minden kedves és kedvetlen olvasónak (annak a 3-nak) boldog új évet kívánok, remélem kellemesen teltek az ünnepek, stb-stb... egyébként most erről a ch-képregény jut eszembe, mindjárt be is teszem ide nektek alulra...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamiért nem tudom középre rakni, szóval ez van... csúnya, de nincs mit tenni, vagy ha van ötletetek, akkor kommentben jöhet. Egyébként nem nagyon tudok sokmindent mondani, csak hogy éhes vagyok, szóval szerintem le is ülök vacsorázni... szép estét mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr322570744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saakos 2011.01.09. 17:50:26

Hupsz, bocsi, mellékattintottam :S és nem lehet visszavonni... szóval milu kommentje:

"Jóféle :D Főleg a zsiráfos :) Egyébként az "éhes vagyok" az annyira nem hírértékű nálad XD (Erről jut eszembe, tegnapról van néhány kozeles nyitófül megint)"

Hát igen (most is éhes vagyok :P), és nem arról volt szó, hogy addig nem isztok amíg én nem leszek ott? :)
süti beállítások módosítása