ZH dömping

Címkék: saját

2010.05.11. 19:09

Hát ennek is vége... hihetetlen, de elrepült ez a félév is, és már vége a szorgalmi időszaknak, kezdődik a vizsgaidőszak... huhh... kemény lesz.

Ahogy az elmúlt napok is meglehetősen megviseltek, és ezt akikkel rendszeresen beszélek, szintén megérezték... elig voltam gép előtt, ha mégis, akkoris tanulni, nem voltam msnen, nem blogoltam, nem néztem a közöségi oldalakat. Így történhetett meg az is, hogy fel se tűnt, hogy valaki sértegetni próbál az oldalsó cboxból, ezúton kérnők tőle elnézést, hogy két napba került, mire tudatosan tudom lesz*rni, és nem csak figyelmetlenségből. Erről ennyit.

Az elmúlt 2 napban 5 zh-m volt (eméleti és gyakorlati, de egy időpontban megírt dolgozatokat külön számítva), plusz kellett rajzolnom egy térképet, illetve beadnom még egy jegyzőkönyvet is... szerencsére mindennel végeztem, és remélhetőleg nem is rossz eredménnyel, előzetes várakozásom szerint csak egy dolgozatot kell megismételni. Ma este már pihi, holnap csak egy weblapot kell leadnom osztályzásras, meg megpróbálom aláíratni a fizikagyakom az indexben, aztán megyek is haza, ugyanis vége, vége, csütörtökön és pénteken már oktatási szünet van. Persze jövő héten vissza a mókuskerékbe, póthét, aztán két kerékre pattanok és megkerülöm a Balatont, majd vissza ide, immár vizsgázni.

Ja, és még egy jó hír: ma derült ki, hogy felvettek koliba ismét, szóval nem kell albit keresnem a nyáron... Bocs Ambrus, Donna és Milán! Azért majd néha ottalszom :)

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr251993153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mamondom 2010.05.11. 19:38:40

Irigyellek a bringáért és a Balatonért. Bár rágondolva előre fájnak bizonyos részeim, de a canga és a levegő isteniiii!!! Hiányzik. Tekerj helyettem is és érezd az illatokat!

milu89 2010.05.11. 19:43:14

Gratula a kolihoz! :) Persze nálunk bármikor aludhatsz, csak hozd a kispárnádat is :P
A vizsgákról meg csak annyit, hogy remélhetőleg azok is olyan gyorsan véget érnek, mint a szorgalmi időszak... Így vagy úgy, a Balaton körüli túra biztosan jó feszültséglevezető lesz. ;)

saakos 2010.05.11. 19:45:26

@Mamondom: Köszi, igyekezni fogok :)

@milu89: az biztos :) És remélem inkább sikerrel végződik, mint hogy nem :)

saakos 2010.05.11. 19:51:15

@milu89: Ja, az hétszentség h viszem... állat volt úgy aludni, már majdnem otthon éreztem magam :D legközelebb viszek lepedőt is xD
süti beállítások módosítása