Mintha valami filmből vettük volna...

Címkék: hírek

2010.03.17. 10:53

Agyonlőttek egy piros lámpánál várakozó autóst a főváros XVI. kerületében. A rendőrség szerint az áldozat egy szír, középkorú férfi, akire több lövést adott le támadója, majd a kocsiból kivett táskával elmenekült a helyszínről. A helyszínelés tart, a környéken reggel torlódás alakult ki.

A teljes cikket az origo.hu-n olvashatjátok.


Azért ez szörnyű, nem? Régebben azt hittük, ilyen csak a filmekben, vagy csak amerikában történik, és ma már ez van kis hazánkban is. Ááááh...

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr31846497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kizumaci 2010.03.19. 18:29:27

Igen, sajnos ez így van. A környéken, Békéscsabán, de még Orosházán is olyanok történnek, hogy az embernek leesik a szája.

Remélem, én reggel nem fogok úgy ébredni a város egy padján, hogy nincs meg egy szervem... Vagy nem lesz az, hogy bemegyek egy üzletbe vásárolni, ruhát próbálok, és a fülkében elkapnak, lehurcolnak valami föld alatti helyiségbe, és máris borotválják le a hajamat, hogy... Hjaj...
süti beállítások módosítása