Világfájdalom

Címkék: internet idézet poén

2009.12.13. 02:10

Rossz kedvem van... de jött ez a post és picit kimozdított... épp anniyra, hogy legyen kedvem elmenni aludni...

Nem tartom magam értelmi fogyatékosnak, a körülöttem zajló dolgok többségével is tisztában vagyok, azonban van egy már korábban is használt, de az utóbbi években köztudatba robbant fogalom, amivel nem tudok mit kezdeni: világfájdalom. Ez mit jelent? Mert az összetétel elő,- és utótagjának értelmével külön-külön tisztában vagyok, de az együttes tartalommal kapcsolatban csak találgatni tudok. Mert ugye, a fejfájás az amikor a például az előző esti buli után kurvára hasogat a fejed, az ánuszfájdalom pedig az… nos, amikor az említett parti nem a legjobban végződött.

De akkor mi a világfájdalom? Ezek alapján az, amikor a világ fáj valakinek. De hogy a picsába tud a világ fájni? Nem inkább az illető fájdalmas a világ számára? Mert ezt könnyebben el tudom képzelni. De akármit is takar a szó, az biztos, hogy már van, aki hobbiként űzi. Ezt az információt pedig egy tizenéves, biszexuális emofiú blogjáról szereztem: "Hobbim: zenehalgatás,SZEGED<3,Sing-Sing,és persze... VILÁGFÁJDALOM :("

Ezek után még kevésbé értem a dolgot, és ez nem azért van, mert a blog szerzője nem csak emos, hanem egyben súlyosan diszgráfiás is. Hogy nézhet ki egy átlagos napja: hazamegy suli után, mondjuk 6 óráig zenét hallgat, eszik valamit, aztán egyszer csak világfájdalom? Lehet, hogy ezt gyakorolni is kell? Akkor talán versenyeznek is, hogy ki benne a legjobb. Már látok is a szemeim előtt egy hatalmas Világfájdalom-Bajnokságot, ahol az első helyezett jutalma egy kétszemélyes zsilettpenge-készlet lenne. Ő pedig már biztosan nem csak hobbi szinten űzné a dolgot.

...

forrás: blog.puruttya.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr921593541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása