Visszatér a Forma-1 hétszeres világbajnoka! Maga Michael Schumacher erősítette meg, hogy a napokban elkezdi a felkészülést a négy hét múlva következő Európa Nagydíjra. A Ferrarinál a valenciai futamtól kezdve fog vezetni a 40 éves német a sérült Felipe Massa helyett.

A teljes hírt megtekintehtiek itt.

A nagy rekorder 2006 végén vonult vissza az aktív versenyzéstől, azóta tanácsadóként volt a Ferrari alkalmazásában. A múlt hétvégi Magyar nagydíjon Massa megsérült, idén már nem vezethet, így a hátralévő 7 versenyen Schumacher ugruk be a helyére. Lehet örülni vagy bosszankodni attól függően, szerettétek vagy nem a német klasszist. Mindenesetre idén már nem valószínű hogy 8szoros világbajnok lesz, jövőre meg már valószínűleg nem marad.

Amúgy most utánanéztem, Buttonnak 70 pontja van, és 6 futamgyőzelme. Ha idény végéig egyszer sem nyer, valamint a többiek is nagyon bénák és nem mennek 70 pont fölé, Schumi meg mindig nyer, akkor még lehet világbajnok :D Azért valljuk be, erre szerintem senki nem fogadna :)

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr971276644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása