TRON

Címkék: internet videó poén

2009.07.27. 18:53

Ja, aki nem hallott a filmről, az nézze meg ha érdekli. Én valószínűleg nem fogom újranézni, mivel szinte az egész film virtuális környezetben játszódik, ami önmagában nem lenne baj, csakhogy mindezt 1982-ből, és valamiért a 27 évvel ezelőtti grafika nem volt az igazi. Legalábbis mai szemmel. De a film elég nagy bukta volt, szal az akkori emberek sem tudták nagyon értékelni a dolgot. Mindenesetre az első részt máig úgy emlegetik, mint az első film a moziban, ahol valódi 3D-s animációt láthattak a nézők.

De az apropó ami miatt megnéztem, az a 2. rész, ami hamarosan jönni fog elveileg. Picit fejlődött a technika, pedig a TRON 2-ből még csak egy demó anyag van a neten, ennél a végső valószínűleg csak szebb lesz. Akit érdekel esetleg, az csekkolja, fölől a régi, alul az új.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr711272144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kizumaci 2009.07.29. 12:50:14

Utóbbi egész jó. :)
süti beállítások módosítása