Rövid szünet

Címkék: hírek saját

2009.07.09. 02:58

Igen, bizony, jövő hét szerdáig tuti nem lesz újabb bejegyzés, ugyanis nem leszek itthon. Nyaralás, vagy mi a szösz, olyan időtöltés, amikor az ember kikapcsolódik, együtt tölt egy kis időt a családjával valahol máshol, netelvonási tünetei lesznek, hiányoznak neki az msnpartnerei (nekem egy kifejezetten), kártyázgat, túrázik, sátrat ver, meg amit még ilyenkor szoktak. Szóval tökjó (egyik oldalról, másikról vannak hátrányai is).

De azért fel a fejjel, nem? Azért megyünk, hogy jól érezzük magunkat, és biztos úgy is lesz (többnyire, én már csak ilyen pesszimista maradok...)

Kellemes nyarat mindenkinek!

utóirat, egy személynek címezve, mert azt mondta olvassa a blogomat: MÉG MINDIG NEM SZÓLTÁL RÁM A KÉPEKÉRT, ÚGY LÁTOM NAGYON NEM KELL :P

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr811235614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M-O-H-A 2009.07.12. 19:18:16

óó basszus...mindig elfelejtem XD...de rád fogok ám szólni nemsokára...ha el nem felejtem XD
süti beállítások módosítása