Osztálytalálkozó - Az utolsó post

Címkék: saját

2009.06.30. 21:14

Gondolom azon olvasóknak, akik nem tartoznak az osztályhoz már tele van bizonyos testrészük illetve ruhadarabjuk (vagy akármijük, szóval a lényeg, hogy elegük van) az ilyen postokkal.

Azért írok, mert eldőlt, hogy a talira e hét szombaton, délután 5 órakor kerítünk sort. Igazából ez már vasárnap eldőlt, csak eddig akartam csinálni egy plakátod, de arra aztán végképp nem maradt időm, így hát csak szöveges formában tudatom mindenkivel az infót. Viszont, jó lenne ha megírnátok nekem, mit gondoltok, mi legyen a talin.

Mármint, beülünk valahová, és egy pár pohár kóla/sör/bor/pálinka/miegyéb mellett elbeszélgetünk, vagy pizzéria, esetleg étterem. Mivel várhatóan 10en leszünk, szerintem asztalfoglalásra sehol nincs szükség, de cáfoljatok meg, ha nem értetek velem egyet.

Várom az ötleteket, javaslatokat, hogy hová menjünk. Szerintem opcionális lehetőséga Mézes Mackó, a Robinson, vagy esetleg a Laguna ételbár. Utóbbi hátárnya, hogy a város szélén van, de nekem például tetszene, ha a Künzelsau-téren találkoznánk, és onnan együtt sétálnánk ki a 4 km-re levő pizzériába. Ezalatt mindenki megcsodálhatja a másikat (hogy milyen nagyra nőtt), illetve lehetőség van egy ülésrend miatt nem kötött beszélgetésre, tehát mindenki odaállhat mindenki mellé beszélgetni picit, ami jó, szvsz.

De a lényeg, hogy várom a javaslatokat, és egy fixáló igent (vagy nemet) azoktól, akik jönnek (illetve az egyik opció esetében azoktól akik nem), msnen, iwiwen, mailben vagy itt kommentben, és egy javaslatot, hogy hová menjünk, hol találkozzunk.

Annyit még előrevetítenék, hogy miután a csapat megfogyatkozik, akinek kedve van, kijöhet hozzánk tovább beszélgetni, hogy ne a városban lógjunk, mert ott (sztem) nem sok mindent lehet csinálni. Igaz itt se, de Pietró biztosan itt alszik nálam, szóval sör és jó társaság már tuti hogy lesz (ha ketten leszünk akkor ketten leszünk), lehet filmezni, activityzni, beszélgetni, stb. Persze ez már nem a program része (mondjuk mi az...), miattam sétálgathatunk a városban is.

Tehát akkor várom a javaslatokat. Akik azt jelezték, hogy jönnének most szombaton (az ő társaságukra számítson aki jönne, ha változás van írok):

Pietró (visszajelzett, jön)
Szandi (visszajelzett, jön)
Olivér (visszajelzett, jön)
Bálint (visszajelzett, jön)
Viki (visszajelzett, jön)
Kornél
Gabi (visszajelzett, jön)
Ákos (hétszentség, h ott leszek)
 

Akiknek elvileg jó az időpont, tehát lehet hogy ott lesznek:

Roland (visszajelzett, hogy jó-e neki az időpont, egyelőre kérdéses)

Akikről nem tudok semmit (de valszeg nem jönnek):

Bongyi
Edina
Rózsa
Juhász
Ági

És akik valszeg (biztos) nem lesznek ott:

Mazzag (valszeg)
Betti (biztos, jelezte hogy nem ér rá)
Dani (biztos, jelezte hogy nem tud jönni)
Sika (biztos, jelezte, hogy el kell utaznia)
Janine (biztos, nem szóltunk neki a taliról)

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr711218694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása