A szünet oka

Címkék: saját szumma

2009.06.27. 11:36

Aki olvassa (olvasná) a blogot, bizonyára észrevette, hogy a múltkori fogadkozás ellenére (és okán) csak amupostok (és abból is kevés) jelentek meg a blogon az elmúlt napokban.

Ennek oka nagyon egyszerű: nincs időm per pill a bloggal foglalkozni. Azt mondjuk számoljuk hozzá, hogy kedd este buli volt, tehát a szerdai napom olyan szinten másnapossággal telt, mintha nem is lett volna. Emellett ugye meló is van ami most, hogy bonyolódik a dolog egyre több munkával jár a helyi jegyzőkönyvkészítésen kívül. Emellett nekiálltam az osztálytalálkozó szervezésének, amihez nekiálltam a tégi képek feltunningolásának: Kontrasztosabbá teszem őket, megvágom, válogatom, néhány képen amin lehet élesítek, eltűntetek egy két ronda pattanást stb. Emellett újratömörítem őket korszerűbb jpeg-be, aminek következtében kb felére csökken a méretük, szóval mindenki jól jár. És ezt meg kéne csinálni taliig. Meg ugye más dolgom is van, meg kötelezettségek (takarítás, vacsi, msn...), meg nekiálltam megtanulni zongorán a Liliumot (Elfen Lied Opening), ami nem egyszerű, szal naponta legalább egy órát ülök a zongoránál. Hát igen, most zajlik az élet. Ami jó. Leszámítva hogy nem tudok blogolni, és így elveszítem a rendszeres olvasóimat, de remélem majd visszatértek, ha újra lesz valami élet itt. Meg azért nem akarom teljesen leállítani, hiszen továbbra is vagy egy verseny (ami senkit nem érdekel), meg az üzifal is működik, illetve én is felírok néha ezt-azt, ha eszembe jut.

Mint pl most ezt.

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr351211703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kizumaci 2009.06.27. 21:50:11

Ja persze, mintha nem foglalkoznál a bloggal. Úgyis fognak bejegyzések születni. :D

Egyébként... Az embernek arra van ideje, amire szakít. xD

Ééés ne mondd, hogy az msn az kötelesség! :P

saakos 2009.06.27. 22:53:08

Meg ugye más dolgom is van, meg kötelezettségek - az msn a "más dolgok" kategóriába tartozik :P
süti beállítások módosítása