A kilenc éves ausztrál kislánynak, Lauren Edwardsnak mindössze annyi volt a bűne, hogy túl hangos volt az egyik utánpótlástornán. Ami az egész történetben a legtragikusabb, hogy a darwini leányzó beteg, figyelemhiány-szindrómával küzd.

– Nem tehetek róla, hogy kiadom ezeket a hangokat – mondta az ügyről a kislány. – Ez nálam teljesen normális – tette hozzá szegény Lauren.

– A tenisz segített a lányomnak fókuszálni – mondta az egészről a lány apja, Duncan Edwards, s megjegyezte: nem kellene ennyire kegyetlennek lenniük a szövetség vezetőinek.

Az illetékes regionális tenisz szövetség ugyanis a hangjai miatt kizárta Laurent, és nem is hajlandó visszavenni addig, amíg nem tudja kontrollálni magát a pályán. A kilenc éves játékosnak addig marad az edzés az édesapjával, és a reménykedés, hogy előbb-utóbb ismét elindulhat a versenyeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr701210318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kizumaci 2009.06.27. 21:55:29

Ez mekkora köcsögség már. A tenisz alatt nem énekelni kell... Szóval akár ordibálhatna is közben, kit érdekel, ha egyszer jól megy neki a játék? Áh...

esz, mint Szandi 2009.06.29. 17:10:14

Idióták.... ha már annyira zavarja, tegyen be füldugót. (Az ilyennek a seggébe se árt.)
süti beállítások módosítása