Tisztelt Saáry Ákos!

Címkék: hírek

2009.05.15. 22:38

Tájékoztatjuk, hogy az Oktatási Hivatal - a felsőoktatási intézmények felvételi eljárásáról szóló 237/2006. (XI.27.) Korm.rendelet 12. § (1) bekezdése alapján - feldolgozta a felsőoktatási jelentkezése során - felsőoktatási jelentkezési lapon vagy e-felvételi keretében - megadott személyes adatait, jelentkezéseit, melyek- elektronikus felvételi nyilvántartásunkban, a 2009. április 28-i állapotnak megfelelően - az alábbiak szerint kerültek rögzítésre.

A levél fejléce tartalmazza az Ön felvételi azonosító számát, melyen nyilvántartásunkban szerepel! Kérjük, ügyintézés esetén erre hivatkozzon, valamint saját érdekében olvassa el a levelünk hátoldalán található fontos információkat!

 

Budapest, 2009. április 29.

Eredményes felvételit kívánva, üdvözlettel:

Bakonyi László s.k.
elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr611124103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása