B*zd meg "RTL Most"

Címkék: vélemény internet

2010.12.19. 08:23

Úgy gondoltam tanulás előtt megnézem a tegnapi X-Faktor utolsó 20 percét az "RTL Most"-on, hogy tudjam, ki az  utolsó kieső a holnapi finálé előtt. "Végigizgulom" az eredményhirdetést, aztán annyi. Pedig legutóbb mikor Veca kiesett, akkor úgy voltam vele, hogy nem vagyok kíváncsi a tehetségkutató végére. De azért mégis... szóval felmegyek a honlapra, és mi fogad a videó alatti kis ismertető első sorában? "Király L. Norbi búcsúzott az X-Faktor..."

...

Hát dögöljenek meg. Ezek után végképp nem nézem meg, hogy elárulták az eredményt. Félreértés ne essék, nem azzal van a bajom, hogy a Norbi kiesett, bár őt bírtam legjobban a maradék háromból, ez nem vitás, de basszus, hogyan lehet így kezdeni egy ismertető leírását? Még ha a végébe bele is írom, de nem az első sorba... ez olyan mintha mondjuk a Mátrix Forradalmakat azzal kezdék volna, hogy "Neo megvakult, de még így is feláldozta magát az emberiségért. Eben a filben megnézhetjük..."

Dögöljön meg minden marketinges, aki ezzel vágja haza azoknak az élményét, akik esetleg szeretnének izgulni picit. Egyébként jobb példa jutott eszembe: Az F1-es verseny ismétlése előtt be kéne mondani a végeredményt... biztos nem azért ül oda valaki, hogy végigizguljon egy versenyt, amiről lemaradt élőben... biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr142525136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása