X-faktor

Címkék: vélemény

2010.11.14. 10:12

Szörnyű. Már a tegnap esti eredmény. Két teljesen eltérő karakterű, teljesen más produkció versenyzett egymással a párbajban, és az eredmény szerintem előre borítékolható volt. Ha egy általam ismert példát kellene hoznom, akkor olyan, mintha összehasonlítanám a Need for Speed Most Wantedet a Viper Racinggel... Aki nem ismerné a játékokat, az első egy 2004es, szép grafikájú, izgalmas játékmenetű, kellően nehéz, de nem teljesíthetetlen játékról van szó, az egyik kedvencemről. Míg a Viper Racing egy 1998-as játék, nem túl erős grafikával, nehéz játékmenettel, egyáltalán nem valósághű irányítással, messze elmarad az előbb említett játéktól, technikailag. És mégis, ha meg kéne mondanom, melyikkel nagyobb élmény játszani, a másodikat választanám. Egyszerűen élvezet a fizikától teljesen elrugaszkodva irányítani azokat az autókat, és keresztbecsúszni a kanyarban. Ugyanígy vagyok a Non Stop-pal és Nikolas-szal is... A srácok közel nincsenek azon a szinten énektudásban, mint Nikolas, viszont tény, hogy a Non Stopot ezek ellenére is szívesebben hallgatom...

Hogy miért? Mert különleges. Mint ahogy a VR is különleges, míg az NFS olyan mint a játéksorozat többi része (pl az U2 vagy a Carbon), vagy másik autós játékok, egyik sem adja vissza azt a különleges érzést, mint amit ezzel a régi, mai szemmel már nagyon gyenge játékkal érzek, bár kétségtelen, hogy technikailag sokkal fejlettebbek annál.

Végezetül úgy érzem, jogos volt a párbaj eredménye, mert Nikolas sokkal jobban illik ebbe az "énekversenybe", amit az X-faktor képvisel, de sajnálom, hogy az egyik kedvencem kiesett, sajnos a csapatnak esélye nem volt egy ilyen ellenfél ellen.

Mindenesetre meglepett a párbajozók személye...

Tipikusan a "melyik kezembe harapjak" eset...

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr132447337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pitero 2010.11.15. 11:45:38

Van olyan, hogy Need for speed U2?
Ezt le kell szednem:-)

saakos 2010.11.15. 12:27:12

Eheheh... Az Underground 2-re céloztam :)

Pitero 2010.11.16. 21:14:04

Baaaaaaaz!

:-D Már kezdtem örülni, h végig U2 megy alatta. Mekkora király lenne! Gyorsulási és küldik alatta a Where the streets have no name-et?:-D
süti beállítások módosítása