Szörnyű...

Címkék: saját

2009.12.06. 14:03

Gyerekek, tippeket kérek... az msnem pár napja nem hajlandó bejelentkezni, semmiféle e-mail címmel erről a gépről, 80048820-as hibakódot ír. Rákerestem neten, ahol adtak pár tanácsot amivel meg lehet oldani... ezeket próbáltam...

(1) Amit tenned kell:

  1. Indítsd el az Internet Explorert, kattints az Eszközökre, majd az Internetbeállítások opcióra. A felugró ablakban válaszd a Kapcsolatok fület. Kattins a Helyi hálózati beállításokra. A Proxykiszolgáló használata a helyi hálózaton (Ezen beállítások nem vonatkoznak a telefonos és virtuális magánhálózatokra) melletti box ne legyen bepipálva! A Beállítások automatikus észlelése viszont legyen bepipálva!
  2. Lépj ki az MSN-ből, majd a Start menü Futtatás ablakába írd be a következőt: regsvr32 softpub.dll . Indítsd újra az MSN-t.
  3. Győződj meg róla, hogy a rendszeridő pontosan van beállítva (jobb alsó sarokban kattints kétszer az órára).
  4. Nézd meg a tűzfalad beállításait. Győződj meg róla, hogy a tűzfalad engedélyezi az MSN futását. Próbálj meg kikapcsolt tűzfallal bejelentkezni.

Minden megvolt, IE jól van beállítva, próbáltan kikapcsolt tűzfallal, regiztem a DLL-t, az idő is stimmel... ezen túl próbáltam az új men újratelepítését, és próbáltam feltenni régebbi (8.5-ös) messengert is, de egyik se megy... valakinek valami ötlete? :( Nem szívesen nyomám újra a windowst, csak ezért...

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr131577836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása