Még egy kis New Moon

Címkék: internet idézet poén

2009.11.24. 00:12

Nem bírom, muszáj nyomatnom a hype-ot nekem is, mert egyszerűen halálos. Imádom a kommenteket olvasgatni, mert az emberek általában annyira ragaszkodnak a saját kis véleménykükhöz, hogy az valami hihetetlen. Ittvan pár komment a filmbuziról, a New Moon-os cikk alól.

155. Hunibacsi
2009. 11. 23. 9:55

ARANYBESZÓLÁSOK

sandor8206
Sztem mindenki arra költi pénzét amire akarja és azért rajong amiért akar, ha ez az Alkonyat akkor az Alkonyat.

Soulknock
abban a budapesti gimnáziumban, ahol angolt tanítok 10 lányból 7-8 Twilight-rajongó.Az egyik csoportomban van egy amerikai cserediák. Pár hete előadást tartott a hazájáról és a végén lehetett kérdéseket feltenni neki. Az első kérdés: "Létezik-e a valóságban is az a város, ahol a Twilight-könyvek és filmek játszódnak?" Agyrém!!!

sara1989
hogy idegesíti a fiúkat,férfiakat,én sem rajonganék egy olyan film megnézéséért,amiben Jessica Alba és Scarlett Johansson felváltva dobálnák a melleiket

ÉS MÉG VAN 1PÁR JÓ PÁR IGAZ KIJELENTÉS!!!!! (ezek a kedvenceim:)

161. MissJ
2009. 11. 23. 13:15

Kicsi lehangoló volt, ennyi negatív kritikát olvasni a Twilight-ról, de örülök mert, ami ekkora visszhangot vált ki az nem fog egyhamar eltűnni a köztudatból.
Úgy látszik továbbá, hogy amilyen nagy divat a tizenéves lányok között a rajongás, éppen olyan nagy divat a tizenéves fiúk között a gyűlölködés ez iránt a jelenség iránt. A tömeghisztériához amit ez kiváltott csak annyi, hogy ez azokat az embereket jellemzi akik részt vesznek benne, de ehhez semmi köze az írónőnek, vagy a színészeknek, csak sajnos ezzel ők is több gyűlölködőt kapnak, max a Summit-ot lehet ezért felelőssé tenni, amilyen nagy promót csinált a filmnek, de a filmiparban gondolom valahogy talpon kell maradni.
Akik, pedig nem értik miért ekkora siker a könyv, valamint a film, azoknak elárulom, hogy azért mert ez elsősorban nem a vámpírokról szól (ezért nagy hülyeség összehasonlítani az Ann Rice féle semmitmondó történetekkel,és a múltszázadban megálmodott szemfogú, koporsóban alvó vámpírokkal). Ez a történet elsősorban érzelmekről szól, amit a könyv nagyszerűen ábrázol, betekintést nyerünk egy egyszerű lány lelkivilágába, ezért van az hogy elsősorban a nők azok akik megértik, átérzik a történet lényegét. De ugyanakkor ott vannak azok a férfiak is, akik megértik azt, hogy egyes nők nem a menő autókra buknak, hanem ha egy férfi ki tudja mutatni az érzéseit.
A filmekkel kapcsolatban én mind a kettőt láttam és mindkettő tetszett, azért mert próbálja átadni a könyvek érzésvilágát és ezt elég jól sikerült is átadniuk a színészeknek, sőt még azt is meg merem kockáztatni, hogy Kristen sokat fejlődött az első film óta, Robert pedig ugyanolyan jó volt mint az első részben. Persze, hülyeség egy az egyben összevetni a könyvet és a filmet mert filmbe 2 órába kellett belesűríteni, azt ami a könyvben több száz oldalba van megírva, de a lényeg átjött. Azoknak akik nem olvasták a könyvet és úgy nézték meg a New Moon-t, lehet nem volt eléggé egyértelmű és élvezhető, de nem hinném, hogy unalmas lett volna.
Ami viszont tényleg elszomorító, hogy egyes emberek mennyire érzéketlenek tudnak lenni.
És most tessék meg lehet kövezni ...
De mielőtt bárki "csöpögős nyálongzással" vádolna, megkérdezném tőle: voltál már igazán szerelmes? Veszítetted már el a szerelmed?
Igen a szerelem irracionális, mégis ez az egyetlen érzés ami a legtöbb embert megmozdítja.

171. Gabesz83
2009. 11. 23. 14:17

Azért kedves Nórcsi88 ne hasonlítgassuk már össze a Dan Brown és a HP regényket a Twilight könyvekkel.

A Dan Brown könyvek, bár kitalált (botrány-orientált) történetek, azért ha egy kicsit tüzetesebben átolvasod meglátod, hogy egy kellőképpen átgondolt cselekményt takarnak(sok fordulattal), nem utolsó sorban elég SOK (valós) történelmi/vallási ismerettel körítve.

Ellentétben a Twilight könyvekkel , amelynek információ tartalma kimerül abban, hogy a szerelem jó és fájdalmas is egyben, és hogy a vámpírok csillognak a napfénybem. Gyakorlatilag az egész olyan egyszerű, mint egy zsíroskenyér lilahagymával. Ami nem feltétlenül rossz, csak ne hasonlítgassuk, a bagulyáshoz, mert valaki még hülyének néz.

175. Barakukk
2009. 11. 23. 15:06

Gabesz83: "Ellentétben a Twilight könyvekkel , amelynek információ tartalma kimerül abban, hogy a szerelem jó és fájdalmas is egyben, és hogy a vámpírok csillognak a napfénybem" - Valld be, hogy nem olvastad a könyvet:) vagy ha igen, akkor nem figyeltél rá. Azt én is aláírom, hogy Meyer kisasszony mestere a mellébeszélésnek (legalább is az Eclipse első fele által), de kicsit többről van ebben a filmben szó. Ahogy már fentebb is elemeztem a vámpír tulajdonképpen mellékes, mert a szexualitásról szól a film. Ugye Edward nem fekszik le Bella-val, mert fél, hogy állati ösztönei kárt tesznek benne... majd csak a harmadik részben elvileg, nem tudom még nem járok ott. Ez arra akar utalni, hogy az elrontott első szexuális aktus olyan mély kárt tehet az ember lányában, amit nehezen hever ki lelkileg. Tulajdonképpen egy jó példát mutat a tini lányoknak a kapcsolatokról, ami a könyv szerint nem arról szól, hogy rögtön egymásnak kell esni, ha van valakije az embernek, hanem fel kell készülni rá. Ugyanakkor a szerelme (vámpír) és a jóbarátja (vérfarkas) mind a védelmezői, ami azt jelképezi, hogy, akik fontosak az ember életében, azok egy magasabb lényt képviselnek számára... szegény Charlie apuka pedig a fasorban sincs, ami egyben a szomorú valóságot is tükrözheti, mert jellemző a mai korban, hogy elhidegül egymástól apa és gyermeke.

195. mocca
2009. 11. 23. 20:47

Egy újabb film amin jó lesz aludni

Az összes eredetit megtaláljátok itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr861547859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pitero 2009.11.25. 23:46:46

Sorry, de nem bírtam ki: muszáJ!!!

Egyébként engem nem igazán érdekel ez a film. Lehet megnézem vmi unalmas 130 percemben, de nem várok tőle megvilágosodást:-)

És megint bocsi az inaktivitásomért!

Majd bepótolom!

Pitero 2009.11.25. 23:55:29

Bocs, csak most olvastam az előző cikket:-D

saakos 2009.11.26. 00:19:08

basszameg, tudom... soha nem szoktam elbaszni, most csak azért történhetett meg ez a csúfság, hogy megalázhass :D

Kizumaci 2009.11.26. 10:31:13

*jót kuncog kedvesén* xD
süti beállítások módosítása