Szörnyű

Címkék: vélemény saját iromány

2009.11.18. 10:41

Kimi Raikkönen kihagyja a 2010-es F1-es szezont. Hát ennyi. Azután, hogy a Ferrari "ejtette" a szerződése lejárta előtt a finn világbajnokot, mert lehetősége volt megszerezni Fernando Alonso-t, a tárgyalások megakadtak korábbi csapata, a McLaren és közte (mivel a wokingi csapat most az idei bajnok, Button megszerzésére koncentrál), a pilóta nem fog rajthoz állni a következő évben.

"A jövő évre vonatkozóan a McLaren és a semmi közt választhattunk. Kimi és a McLaren nem tudott megegyezni egymással, így nem fog vezetni a Forma-1-ben - legalább is jövőre nem" - szólt a bejelentés.

A jelenkor Forma 1-ének egyik legkiemelkedőbb tehetségű, és egyik legnépszerűbb pilótájának elvesztése valószínűleg nem lesz nagy hatással a Forma 1 világára, hiszen 2006 végén Michael Schumacher távozásával sem tört meg a sorozat népszerűsége. Ettől függetlenül a finn pilóta nagy rajongótáborral rendelkezett.

Dehát ilyen az élet. The Show Must Go On.

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1001533842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása