Az Acer új taggal bővítette Aspire sorozatú, Windows 7 operációsrendszerrel ellátott termékeinek kínálatát, ám az újdonság több egy egyszerű noteszgépnél. A termék TriDef 3D támogatással érkezik, amely tulajdonképpen egy 3D-s kijelzőt, egy 3D-s szemüveget, valamint a technológia használatához szükséges szoftvereket is tartalmazza.

A TriDef technológiáról dióhéjban annyit érdemes tudni, hogy egy gombnyomással lehetővé teszi, hogy a felhasználók 2D-s módból 3D-s módba váltsanak: a technológia a hagyományos 2D-s tartalmak, azaz fényképek, videók, de akár játékok és bármilyen DirectX 9-es vagy frissebb támogatással rendelkező szoftver esetében is alkalmazható.

Maga a noteszgép az Aspire 5738DG típusjelzést viseli és Gemstone dizájnnal büszkélkedik. A rendszer egy 15,6 hüvelykes képátlójú CineCrystal HD 3D-s kijelzőt tartalmaz, amely 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A processzor szerepét egy 2,2 GHz-es Intel Core 2 Duo T6600-as egység tölti be, rendszermemóriából pedig összesen 4 GB áll rendelkezésre. A termékben egy 512 MB-os Radeon HD 4570-es videó vezérlő van jelen, az adatok tárolásáról pedig egy 320 GB-os merevlemez gondoskodik. A rendszerben a felsoroltakon kívül egy 8x-os DVD író, Bluetoth és WiFi adapterek, Gigabites Ethernet vezérlő, beépített webkamera és többérintéses touchpad is van.

A konfiguráció energiaszükségleteit egy 6600 mAh-ás akkumulátor próbálja kielégíteni. Az előtelepített 64-bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel ellátott Acer Aspire 5738DG szállítása még ezen a héten megindul, a termék ára pedig 870 dollár (kb  155.000 Ft) körül fog elhelyezkedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr11473506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása