Gólyatábor

Címkék: hírek idézet

2009.08.17. 16:56

Kedves Gólya (Ciconia ciconia),

a gólyatábori meghívók első bekezdése hagyományosan a jópofaságokról és a gratulációról szól. Tehát gratulálunk (mi is) a sikeres felvételidhez az Eötvös Loránd Tudományegyetemre. Tavalyi jópofaságunk az volt, hogy a gratulációkat kellett egy játék keretében összeszámolni. Idén a jópofaágokat kell a meghívóban. Azok közt, akik pontos értéket adnak meg erre, értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A földrajz, földtudományi, környezettan és biológia alap- (BSc) szakos gólyák tábora immár huszonnegyedik alkalommal Bódvarákón lesz. Időtartama 2009. augusztus 22. és 28. közé esik, reméljük az eső nem.

A tábor szervezője az Egyesült Biológus Hallgatók Szövetsége (EBiHal), segítségünkre vagy az ELTE KCSSK MyKlub és az ELTE TTK Hallgatói Önkormányzata, utóbbi anyagi támogatását ezúton is köszönjük.

A részvételi díjadat (7500 Ft) az OTP 11711041-20859655 (Egyesült Biológus Hallgatók Szövetsége) bankszámlájára kérjük, hogy utald át augusztus 18-ig. Ne felejtsd el feltüntetni a megjegyzésnél a nevedet! Hozd magaddal az igazolást is az utalásról (vagy csekkszelvényt)! Ha ezt addig nem teszed meg, akkor a helyszínen is lehet még regisztrálni 8000 Ft-ért. A szervezés megkönnyítése érdekében kérjük, regisztrálj az interneten is is a táborra a http://ebihal.elte.hu/bodvarako oldalon. Itt lehetőséged nyílik arra, hogy ha nem tudsz végig a táborban maradni, akkor részvételi díjat takaríts meg.

Augusztus 22.én 11.00-kor találkozunk Budapesten a Keleti Pályaudvaron, a Bódvaszilasig közlekedő különvonat végénél, elejénél, egyéb helyein. A különvonatra a jegy 2004 Ft, amit a helyszínen fogunk mi szervezők beszedni, ezért pontos összeget készíts elő! Miskolc Tiszai pályaudvaron korlátozott számban fel lehet még szállni a vonatra 13:40-kor, ennek ára 700 Ft, viszont, ha teheted, Budapestről utazz velünk.  A különvonatra azért van szükség, mert ennyi embert (gólyát) nem engednek föl menetrend szerinti vonatra. A hazaút során azonban észrevétlenül, pár százan, megpróbáljuk kijátszani egy meg nem nevezett cég éberségét. Erre ne felejts el nem elinni a tábor során kb. 1700 Ft-ot.

A tábor helyszínén nomád körülményekre számíts, de ez így is van rendjén, hiszen egy leendő biológus vagy földtudós ne ijedjen meg a saját árnyékától. Tehát hozz magaddal sátrat (ha nincs, megoldjuk, hogy legyen helyed valakinél), hálózsákot, polifoamot, eső elleni ruházatot, meleg holmit (esténként hideg lehet), fürdőruhát, zseblámpát, az étkezéshez evőeszközöket és (műanyag) tányért, bögrét, túracipőt vagy bakancsot, kis hátizsákot az egynapos kirándulásokhoz, személyi iratokat és pénzt. Ha a sátrad hajlamos a beázásra, ipari nájlont. Ne hagyd otthon az allergiagyógyszered. Hozz vécépapírt, higiéniás eszközöket.

A táborban gravitációs vécé üzemel, mosdásra számtalan lehetőséget kínálunk (kútnál, tábori zuhanynál, patakban, az Árpád vendéglőházban és a faluban kb 300 Ft felárért). A tábor helyszínén büfét működtetünk. Étkezésenként bőséges reggelit (jut napközbenre is) és meleg vacsorát biztosítunk.

Napközben változatos programok várnak: vetélkedők, kirándulások az Aggteleki Nemzeti Parkban, kassai városnézés, miskolctapolcai barlangfürdő, megismerkedhetsz az egyetemmel, néhány oktatóddal, szaktársaiddal, felsőbbévesekkel és egyéb állatfajtákkal. Esténként élő koncertek, sztárvendég, DJ-k, VJ-k, MC-k, Dr-ek és mindenfajta kétbetűs szórakoztató elemek várnak rátok, valamint lesz tábortűz, buli és filmvetítés. Sok helyen olvasni azt, hogy a gólyatábor egy szívatás. A miénk nem az.

Mindenképpen látogasd meg honlapunkat, vagy ha még ezek után is kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal.

A szervezők nevében várlak téged:

Szenes Áron

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr141315690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása