A 100. bejegyzés

2009.06.21. 22:44

Bizony! Jubilálok!

Nem gondoltam volna hogy alig több mint egy hónappal a blog indulása után már túl leszek a 100. poston. Pedig így van, hatalmas tempóban haladtam, volt hogy napi 5 új bejegyzést is olvashattatok.

Most, hogy itt a nyár, kevesebb időm (és kedvem) lesz valószínűleg blogolni, így nem garantálom, hogy a blog indulása után 3 hónappal már a 200. bejegyzést olvashatjátok itt. Inkább szeretnék kicsit visszavenni a tempóból, nem postolni csak azért, hogy legyen új. Igyexem tartani a "Minden napra egy mese" szintet, de ha nem lesz miről írnom, akkor nem fogok csak azért beküldeni egy videoklipet, vagy idézetet, hogy aznapra is legyen post. Persze ez nem jelenti azt hogy mostantól teljesen magánjellegű írások lesznek csak, vagy egy nap csak egy post fog megjelenni max, de az eddigi ütem lassulni fog. Főleg, ha most valaki nem nézett ide egy fél hétig, mert nem volt gépközelben, vagy csak más dolga volt, akkor egyből 15 bejegyzést kellett végigrágni, ami nem feltétlenül kellemes, főleg ha annyira nem is érdekli a téma.

Lényeg a lényeg, továbbra is igyexem beszúrni az érdekesebb videókat, képeket, híreket, idézeteket, de emellett szaporodni fognak az ehhez hasonló, majdnem céltalan (de mindenképpen nem egy konkrét témára épülő - helyes ez így nyelvtanilag? - bejegyzések. És akkor következzen egy kis összefoglaló a tegnapi napomról a következő (vagy ha visszafelé olvasnád a blogot, akkor előző) bejegyzésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr981199834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kizumaci 2009.06.23. 23:52:25

Min. egy órába telik felhozni a lemaradásom. Sokat blogolsz! :D

saakos 2009.06.24. 21:36:06

Nemis... tegnap pl semmit nem írtam fel... meg eddig ma se :D
süti beállítások módosítása