Decathlon

Címkék: saját élmény

2009.06.19. 19:40

Igen, már érlelődött bennem a bejegyzés szerda óta, de edig valahogy nem vitt rá a lélek. De most ha m,ár leültem, amíg a venti hűt, blogolok. Hát nem nagyszerű? Mindenki örül, akkor lépjünk tovább.

Szerdán voltam Fehérváron a Decathlonban. Hogy ott mennyi poén dolog van! Ha nyernék a lottón, egy millát simán el tudnék ott tapsolni. Kinéztem magamnak egy jó kis sátrat, minél hamarabb be kéne ruházni rá (A kép piciben oldalt). Egyedül az ára zavar, mert perpill nincs annyi pénzem (29900). Nem olcsó, a testvére 5000-rel olcsóbb, egy kilóval könynebb, de sokkal nyomorékabbul néz ki, meg kisebb is, bár az is két személyes, de végülis tökmindegy, ez jobb és kész. Szóval nekem ilyen kell. Nézzük a tulajdonságait:

2,9 kg, 7001 alu rudazat (Ø 8,5 mm). Kis helyigényű: huzata < 40 cm. A 3 személyes sátrakéhoz hasonlóan tágas, a termékválaszték legtágasabb 2 személyes sátra (a hálófülke és a tárolótér is). Hálófülke hossza 220 cm, személyenkénti szélessége 65 cm a lábrésznél, 80 cm a fejnél. 90 cm mély tárolótér. Könnyen és gyorsan használható, széles és magas, egy mozdulattal nyitható ajtó. Hagyományos módon, azonnal felállítható: előbb a hálófülke, majd a dupla ponyva. A hálófülke önhordó, ezért jó időben önállóan is használható. 4 szellőző. A talaj és a sátor külső fala között légrés. Mindegyik Quechua sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² víz alatt tesztelték laboratóriumban és terepen. Poliuretán bevonatú, dupla rétegű poliészter ponyva. 140 gr/m² anyagsűrűségű polietilén alj. Hőragasztott szalaggal ellátott vízhatlan varrások. A cövekek könnyűek és nem görbülnek el (hatszögletű, 6 mm átmérőjű alumínium, darabonként 18 g).

Forrás: decathlon.co.hu

Hát nem imádnivaló? Persze akit nem vonz a sátrazás, azt biztos hidegen hagyja (Ja akit érdekel a decathlon oldaláról elcsórtam egy jópofa cuccot, amivel a sátrat picit közelebbről meg lehet nézni, a képre kattintva nézhetitek). No mindegy, szóval most sátorra gyűjtök. Meg egy fekhelyre bele, ultrakönnyű önfelfújós 2 cm vastag matrac, 12.000 Ft. Hálózsákom szerencsére már van...

Aztán volt ott még pingpong felszerelés, tenisz, bringázás, sportruházat, meg... meg minden ami sport, csomó jópofa cucc. De ezt inkább hagyjuk...

Sátor sátor sátor sátor...

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr801195973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saakos 2009.06.24. 21:34:37

Nem értem a kérdést...
süti beállítások módosítása