Nos igen. Aki még nem hallotta volna tőlem (van ilyen?), a hétvégén nem vagyok itthon, mert kerékpározni fogok. Bizony. Végre. 3 nap teketés, amialatt megkerülöm (és a többiek is) a Magyar Tengert, ami 240 km tekerést jelent. Rövid fejszámolás után kijelenthetjük, hogy ez napi 80 km-t jelent, ami nem negy nagy távolság. Persze aki nem szokott hozzá a kerékpározáshoz, annak lehet, hogy a második napon nem sok kedve lesz felülni a nyeregbe, mert tudja törni rendesen az ember alsó fertáját. (Régi sztori - és bocsássatok meg amiért újra meg újra felemlegetem - amikor a Janine (német vendégdiák - zárójel a zárójelben) is jött velünk 11.-ben, a 2. nap vége felé megkérdeztem tőle, hogy hogy van, hogy érzi magát. Erre csak röviden annyit mondott: "Fáj a seggem." Hát majdnem lefordultam a bringáról, akkorát nevettem, és elkezdtem magyarázni neki, hogy ez nem illő, nem szép így beszélni, talán inkább popsi. Vagy esetleg popó. Másnap dél körül feltettem neki ugyanazt a kérdést, mint egy nappal korábban. A válasz ekkor egy mosollyal kezdődött, majd így folytatta: "Fáj a pici német popóm." Mondanom sem kell, a reakcióm is az előző napihoz hasonló volt.)

Node, a régi sztorikat félretéve, nem kell izgulni, a hétvégén is lesz friss olvasnivaló a blogon. Ugyanis beszámolok a Balatonkörüli napjairól, mindig az aktuálisról, konkrétumok nélkül, azt majd egy nagy összefoglalóban a végén, hogy mi is történt idén. De legalább nem egy irtóhosszú bejegyzés elsz, mert azt senkinek nincs kedve elolvasni. Ugye? Ugye.

És ha 0. nap, akkor ugye mindenkinek az előkészületek ugranak be. Bringa átnézése, kerekek felpumpálása, táska előkészítése, szendvicskészítés (megfelelő mennyiségű alkoholos ital felhalmozása és bepakolása), ruha, alsónemű, cipő, esőkabát... a szokásos. Elemek, telefon feltöltése, fényképezőgép memóriájának kiürítése, és amit még kihagytam. Meg egy kis blogírás, mert az nem maradhat ki, hogy valami más is történjen, mint az elmúlt években :)

Kellemes hétvégét mindenkinek, a vizsgaidőszakosoknak pedig jó tanulást!

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr921151831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kizumaci 2009.05.29. 18:17:29

Valahogy csak túlélem azt a két napot...

saakos 2009.05.29. 18:39:31

Három... :$

Kitartás.... utána még pestre is megyek kedden vagy szerdán, szal... ez egy ilyen időszak :(
süti beállítások módosítása