Red vs. Blue 1-3.

Címkék: videó poén red vs blue

2009.10.25. 11:53

Aki nem ismerné a Red vs Blue-t, annak itt egy kis leírás, hogy mit várhat a történettől: Sok beteg humort (lehet lesz akinek nem üti meg a humorküszöbét, de én egy-két epizódon fetrengtem), és agyament szereplőket. A sorozat egy machinima, ami annyit tesz, hogy egy számítógépes játékból (jelen esetünkben a Halo sorozat) veszik fel a képet, megvágják, és utána "alászinkronizálnak", így alakítva ki a végleges videót. Poén!

Alapszitu, háttérinfó: a Halo-hoz hasonló játékokban általában van olyan játékmód, ahol egy kék és egy pirps csapat rohangál a pályán. Céljuk, hogy megszerezzék az ellenfél zászlóját és azt a saját bázisukra vigyék, a saját zászlójuk mellé, ekkor egy ponttal gazdagodnak. A történet alaphelyzete ugyanez: egy kanyonban van egy piros és egy kék bázis, akik esküdt ellenségek. De hogy miért, arról lövésük sincs...

És akkor nézzük az első 3 epizódot, magyar felirattal.

 

 

 

Mostantól minden nap 3 részt fogok postolni, amíg utol nem érem a fordítókat... akinek ez túl ritkán van, az youtube-on megnézheti a 3x08ig felirattal, utána meg angolul a részeket előre... de nem érdemes, mert utána nagyon fog hiányozni, hogy nincs több :)

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr131473577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása