Részlet a Hangyahíradóból

Címkék: poén iromány

2009.06.06. 23:15

Ma délután fűnyíróriadót jelentettek a Somogy megyei Marcaliból. Helyszíni beszámolónk következik. Tudósítónk: Hangy András.

Ma délután györnyörű napsütés volt. Senki nem gondolta, hogy ezen a szép napon a megtörténthez hasonló katasztrófák következhetnek be. A szemtanúk szerint nem sokkal délután 5 óra után jelent meg a láthatáron egy nagy, piros fűnyíró. Nagy volt a riadalom. Nem sokkal később égtelen hangzavar és berregés rezegtette meg a levegőt, majd a hatalmas gép elkezdett közeledni. A bolyok földből kiálló részeit különleges kegyetlenséggel pusztította el a forgó kasza, esélyt sem hagyva a menekülésre. Szerencsére rengeteg hangyatojást sikerült megmenekíteni, így a keletkezett kár inkább szerkezeti, mintsem a hangyaállományt érinti.

Hangy András, ANT-csatorna, Marcali

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr141168328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kizumaci 2009.06.08. 14:47:32

De bolond vagy Te... :D

Pitero 2009.06.08. 20:39:58

Apám!

Nagyon ráérsz:-)

Most én is néztem otthon a füvet... hétvégén már nyírni kell.
süti beállítások módosítása