Full Bikicsunáj

Címkék: videó poén

2010.05.15. 00:40

Mmmm, így már mindjárt élvezhetőbb :)

A bejegyzés trackback címe:

https://unalomblog.blog.hu/api/trackback/id/tr192004216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PBalint90 2010.05.15. 11:46:52

Akárki akárhogy neveti ki, de sztem 2:47-nél látszik, hogy igenis van hangja.

saakos 2010.05.15. 15:56:13

Általában szerintem nem azért nevetik ki, mert rossz hangja van, annyira nem rossz, (sőt, képezhető is lenne akár, bár szerintem is vannak nála még a mostani megasztárban is nagyobb tehetségek) ez igaz, viszont meglehetősen cikinek érzem, hogy egy angol szövegű számot csupán hallás után, egy olyan szöveggel, aminek a fonetikus kiejtéshez is kevés köze van, egy ilyen megmérettetésen előad valaki. És ez az amiért a Lacibá ekkora sztár lett, mert büszkén, fenhanngon énekel olyan nyelven, aminek az angolhoz, és a dalszöveghez nem sok köze ven (a ritmusbeli problémákról és a hangok csúszkálásáról nem beszélek, pedig az is van, de mondom, ez képezhető kis ráfordítással). Oké, ha a hangját akarja megmutatni, énekelt volna magyarul valamit, és akkor nem lesz ekkora "sztár", mert nem derül fény arra, hogy "Bénkincsunáj..."

Szóval érted...

PBalint90 2010.05.15. 20:00:51

@saakos: Hát ez igaz. Néha elfelejtem, hogy ez az egész Megasztár meg a többi hasonló (")tehetségkutató(") műsor egyik lényeges része, hogy mutogatják a vállalkozó szellemű, ámde nem túl tehetséges embereket (ami vagy jó vagy nem, vagy etikus vagy nem, akinek nem tetszik, szerencsére nem kell néznie, én is így teszek), némelyikük meg egy időre felkapódik.

Csak a videó után egy kicsit megsajnáltam az ürgét, jóindulatú, korrekt ember, aki jól érzi magát a bőrében, még úgyis, hogy halandzsául énekel, ezek meg bohócot csináltak belőle.

De hát, ő vállalta.

Na mindegy, innen rengeteg úton lehetne szerteágazni...
süti beállítások módosítása